Kurban pazarı mükemmel

Kurban pazarı mükemmel

Vali Ali Kolat Kurbanlık Hayvan Pazarını ve Kesimhaneyi gezdi. Kurban satıcılarıyla sohbet edip sorunlarının olup olmadığını sordu. Kolat'a, Belediye Başkanı Saygılı ve Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Tarım ve Hayvancılık müdürü Recep Kırbaş eşlik etti. Kol

BERABERİNDEKİ HEYETLE PAZARI GEZEN VALİ ALİ KOLAT PAZAR YERİNİ ÇOK BEĞENDİ:

Kurban pazarı mükemmel

Vali Ali Kolat Kurbanlık Hayvan Pazarını ve Kesimhaneyi gezdi. Kurban satıcılarıyla sohbet edip sorunlarının olup olmadığını sordu. Kolat’a, Belediye Başkanı Saygılı ve Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Tarım ve Hayvancılık müdürü Recep Kırbaş eşlik etti. Kolat Bayramın huzur içinde geçeceğini söyledi.

PAZAR YERİNİ ÇOK BEĞENDİ

Kolat Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Bostancı, Kasaplar Odası Bşk. Gazi Karafilik, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Kürşat Ulusoy ile birlikte büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan satışının yapıldığı pazarı gezdi. Vali Kolat Pazarın işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alarak kurbanlık hayvanların yer aldığı padoklarda yetiştiriciler ve kurbanlık hayvan alıcıları ile sohbet etti.

TÜM HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

Kurban Bayramı arifesinde kurban pazarını güzel bulduklarını ifade eden Kolat, “Burada beklentinin üzerinde bir hayvan pazarı gördüm. Belediyemiz ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz de gerekli kontroller yapmaktadır, herkesin bayramını kutluyor kazasız ve belasız bir bayram geçirilmesi temenni ediyorum” dedi.

AMAÇ RAHAT BİR ALIŞVERİŞ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı amaçlarının vatandaşlara en iyi bir şekilde alışveriş imkânı sunmak olduğunu söyledi. Bu amaçla pazarda sabahları kahvaltı ikramında bulunduklarını ilaçlama, çevre düzeni, temizlik ve zabıta hizmetlerini sunduklarını söylemiştir. Ayrıca kurbanlık hayvanlar için gebelik muayenesi ve kantar hizmeti de sunduklarını söyledi.

VETERİNER VE DİĞER İLGİLİLER HAZIR

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kırbaş ise pazarda sürekli veteriner hekim bulundurduklarını, hayvanların sağlık kontrollerini yaptıklarını, hastalık kontrolü açısından hayvan sevklerine önem verdiklerini, bu amaçla bakıcı, celep ve nakliyecilere gerekli eğitimlerin ve gerekli olan belgelerin verildiğini kaydetti. Hayvan pazarında sağlık raporu olmayan ve kulağında küpesi olmayan hayvanların satışlarına izin verilmediğini söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ