Kurban Pazarı Cuma Günü Açılıyor

Kurban Pazarı Cuma Günü Açılıyor

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM

Kurban Pazarı Cuma Günü Açılıyor

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Kurban Pazarı´nın 2 Eylül Cuma Günü açılacağı bildirildi. Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Kurban Pazarıyla ilgili Belediye ekiplerinin çalışmalarının bittiğini ve yer belirleme işlemlerinin tamamlandı.

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM

Kırıkkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün canlı hayvan pazarında çalışmalarını sonlandırdığını belirten Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, ?Bu yıl Kurban Bayramı´nda vatandaşlarımızın bayram öncesi pazar yerinde rahat hizmet alabilmeleri için başta Veteriner İşleri Müdürlüğü olmak üzere tüm birimler gerekli çalışmalarını tamamladı, parsel çizimleri yapıldı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilecekleri kafeterya ve idari binadaki eksiklikler tamamlandı? şeklinde konuştu.

YETKİLİLERE HER AN ULAŞILABİLECEK

Vatandaşlarımızın trafik yoğunluğu yaşamaması için canlı hayvan pazarında otopark düzenlemesi de yapıldığını belirten Karafilik, ?Vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için hayvan pazarı içerisine araç girişi yasaklanacak. Pazar kurulduğu ilk günden itibaren kaçan kurbanlık hayvanlar için belediye yakalama ekibi 24 saat görev yapacak? dedi. Gebelik testi ve ağırlık kontrolünün de düzenli olarak ücretsiz bir şekilde yapılacağını kaydeden Karafilik, Belediye Güvenlik Ekipleri´nin ve yetkililerin de her zaman pazar yerinde olacağını vurguladı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü