Kurban Derilerinizi Kur´an Kursumuza Bağışlayın

Kurban Derilerinizi Kur´an Kursumuza Bağışlayın

BÜYÜK BİR HAYIR VESİLESİ

Kurban Derilerinizi Kur´an Kursumuza Bağışlayın

İl Müftüsü Bekir Gerek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak, kurban derilerini Osmangazi Mahallesinde yapılacak olan Kur´an Kursu için bağışlamalarını istedi.

DERİLERİNİZ KUR´AN KURSU OLSUN

Kurban Bayramı sonrası Osmangazi Mahallesinde temeli atılacak olan Kur´an Kursunun kurban hakkında vatandaşlara çağrıda bulunan İl Müftüsü Bekir Gerek, kurban derilerinin bu kursa bağışlanarak, Kırıkkale´ye 200 kişilik Hafızlık Kur´an Kursu kazandırılmasına istedi.

BÜYÜK BİR HAYIR VESİLESİ

Projesi tamamlanarak ruhsatı alınan Bölge Hafızlık Kur´an Kursunun temelinin atılmasında ve inşaatının yapılmasında hayır sahiplerinin yardımına ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Müftü Gerek, kursun hayır sahiplerinin yardımlarıyla yapılması için gayret sarf ettiklerini açıkladı. Konu hakkında Gerek, ?Kur´an Kursunun binası tamamlandığında ortaokul öğrencilerinin hem hafızlık yapması, hem de İmam-Hatip Ortaokulunda okuması hedeflenmektedir. Böylelikle ilimizdeki önemli bir eksiklik giderilmiş ve Kırıkkaleliler olarak hayırlı bir hizmete birlikte öncülük yapmış olunacaktır? şeklinde konuştu.

DERİ TOPLAMA MERKEZLERİ

Böyle hayırlı bir hizmete öncülük yapmada Kurban Bayramının önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Gerek, ?Kurban derilerimizi, deri toplama merkezlerine makbuz karşılığı teslim ederek Hafızlık Kur´an Kursu temelinde harç yapalım. Kırıkkaleli kardeşlerimin bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum? dedi. Nur Camii, Canlı Hayvan Pazarı, Yuva Merkez Camii, Yuva Mezarlık Yolu ile Arpalık Çukuru (Gezici Araba) ile derilerin toplanacağını belirten Gerek, hayırsever vatandaşların nakdi ve ayni yardımlarının yanında demir, çimento gibi inşaat malzemelerini verebileceğini hatırlatarak, yapılacak yardımların Allah nezdinde kabulünü diledi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı