KUR?AN-I KERİM BÜLBÜLLERİ BELGELERİNİ ALDI

KUR?AN-I KERİM BÜLBÜLLERİ BELGELERİNİ ALDI

Kırıkkale Müftülüğü tarafından 2010?2011 eğitim yılında Halit ve Esentepe kuran kurslarında Kuran-ı Kerim okumayı başarıyla tamamlayan 60 kursiyere belge töreni düzenlenerek, kurs bitirme belgeleri verildi.

DİNİ KONULARDA AYDINLATMAKTADIR
Kültür Merkezi?nde düzenlenen törende Halit ve Esentepe kuran kursu öğrencilerinin okuduğu ilahiler ve hadisi şeriflerin Arapça ve Türkçe okunması ile başladı. Kuran- ı küçük yaşta öğrenmenin olduğunu belirten İl Müftüsü Bekir Gerek, ?Güzel bir amaç için bir araya gelmemize vesile olan Halit ve Esentepe kuran kurslarına teşekkür ediyorum. Müftülük olarak görevimiz kuran ve sünnet ışığında ahlak ve güzellik bilgiye dayalı olarak toplumumuzu dini, konularda aydınlatmaktır? dedi.
 
PEYGAMBER EFENDİMİZİN BÜYÜK MUCİZESİ
Kuran-ı Kerim?in büyük bir vizyon olduğunu belirten Gerek, ? Camilerin yönetimini ve ibadet yönleriyle ilgili hizmetleri yapmaktır. Kuran kurslarını ilgili mevzuat çerçevesinde açmak ve yönetmek olduğunu vizyonunun ise toplumun her kesimine sahih bilgiye dayalı din hizmeti sunmak camilerimizi toplum hayatının önemli merkezlerinden biri haline getirmektir. Peygamber efendimizin en büyük mucizesi olan Kuran-ı Kerimi bir sahabe gibi sahiplenen hayat anlayışı olarak yaşamaya gayret eden önünü aydınlatan ve ahretini kazanan bu güzide kardeşlerime çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ