Kuran kursuna masa tenisi hediye edildi

Kuran kursuna masa tenisi hediye edildi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol doğrultusunda Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizesinde kurstan sonra spor etkinliklerine katılıyor.

BİRLİK VE BERABERLİK

Ayrıca gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeri müsait olan Kuran Kursu ve Camilere masa tenisi, basketbol potası ve topu gibi spor araçları da ücretsiz olarak veriliyor. Bu doğrultuda Yeşil Camii Kuran Kursuna bir masa tenisi hediye edildi. Hediye esnasında yapılan konuşmada İl Müftüsü Bekir Gerek, Yaz Kuran Kursları sportif faaliyetlerle daha aktif ve zevkli hale geldiğini, bu yıl Yaz Kuran Kurslarına ilginin daha da yoğunlaştığını belirtti.

 

GENÇLER SPOR YAPSIN

Gerek, Hediye edilen bu masa tenisinde öğrencilerin teneffüslerde sporda yapabileceklerini ifade ederek bu anlamlı yardımlarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü de yapmış olduğu konuşmada, hediye edilen masa tenisinin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra İl Müftüsü öğrencilerle kısa masa tenisi maçı yaptı. Öğrenciler hediye edilen masa tenisi için mutluluklarını dile getirdiler ve Yaz Kuran Kursunun kendileri için daha zevkli geçeceğini söylediler.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ