KUR?AN Bülbüllerine Yemek Buluştular

KUR?AN Bülbüllerine Yemek Buluştular

Kırıkkale Diyanet Mensupları Derneği (KIDİMDER), Tashihi Huruf ve ezanı güzel okuma kursuna katılan imamları yemekte buluşturdu.

Bir araya gelen imamlar,  arkadaşlarını yeniden görmenin keyfini yaşadı. Bir taraftan yemeklerini yiyen imamlar, bir taraftan da kursta gördükleri konuları konuşarak hatıralarını tekrar canlandırdı. Saatler süren programda imamlar, tekrar buluşmak için sözleşip ayrıldı. Tashihi Huruf ve ezanı güzel okuma kursuna katılan imamları yemekte buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan KIDİMDER Başkanı Necati Karakuş, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.
BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALAR
Yönetim kuruluyla bir araya gelerek Kur?an bülbülleri için neler yapabilecekleri görüştüklerini açıklayan Karakuş, "Onları yemekte bir araya getirmeye karar verdik. Önemli olan hatırlanmaktır. Bizlerde onları bir arada görmekten mutluluk duyduk." dedi. Sözlerinin sonunda Karakuş, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri anlattı. Yaptıkları faaliyetten dolayı KIDİMDER`e teşekkür eden Diyanet İşleri Başkanlığı Tasavvuf Musikisi Koro Şefi Yardımcısı Ali Osman Alaca ve Tashihi Huruf öğreticisi Remzi Özçelik, kurstan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu paylaştıklarını ifade ederek, "Bazılarımız bazı arkadaşlarımızla hala görüşüyoruz.? diye açıkladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ