Kur´an kurslarına destek verilmeli

Kur´an kurslarına destek verilmeli

KAYMAKAM GÖREVLİLERDEN BİLGİ ALDI

Kur´an kurslarına destek verilmeli

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım ilçedeki Kur´an kursunu ziyaret etti. Kaymakam, Kur´an kurslarına gerekli desteğin verilmesi gerektiğini söyledi.

GÖREVLİLERDEN BİLGİ ALDI

Bakım onarım ve tadilat işleri yapılan kursta incelemelerde bulunan Kaymakam Yusuf Yıldırım,  kursiyerlerle de sohbet ederek öğretimleriyle ilgili İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım´dan bilgi aldı. Yıldırım, ?Kur´ân, kâinat kitabının bir tercümesidir. Cenab-ı Hakk´ın hem tekvînî hem de teşrîî âyetlerini okuyan bir tercümanıdır. Görünmeyen ve görünen âlemin açıklayıcısıdır. Allâh´ın isim, sıfat ve fiillerine ait özellikleri anlatan bir rehberdir. Meydana gelmiş ve gelecek olayları haber verendir. İnsanlığın terbiyecisidir. İnsanlığı mutluluğa götüren hakîki mürşiddir. Özetle, bütün insanlığın her türlü manevî ve fikrî ihtiyaçlarına kaynak olacak kitapları ihtiva eden kutlu bir kitaptır.?dedi.

KIYAMETE KADAR DEVAM EDECEK

Yıldırım, ?Kur´ân, gerek yaşantıda, gerekse vicdanlarda yerleştirdiği prensiplerle, hayatın bütün yönlerini içine alacak şekilde gayet açık bir metod ortaya koymuştur. Öyle orijinal bir metod ki, insanlık daha önce onun benzerini görmemiştir. O, insanlığa, madde ve manâda daha önce hiç bir sistemin vermediğini vermiştir. Aynı zamanda, geçici ve bölgesel peygamberlik devri onunla sona ermiş, herkesi içine alan zaman-mekân bakımından evrensel peygamberlik müessesesi onunla başlamış ve onunla kıyâmete kadar devam edecektir.?diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü