Kura ile eleman alınacak

Kura ile eleman alınacak

KURA, NOTER HUZURUNDA OLACAK

Kura ile eleman alınacak

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, İŞKUR´un kurayla işçi alacağını ve bunun tüm Türkiye´de aynı olduğunu söyledi. Bakır, 8 Mart´ta gerçekleşecek olan çekilişin noter huzurunda yapılacağını bildirdi.

SORUNLAR DİNLENDİ

Halk günü etkinliğinin 139´ncusu Belediye Meclis Toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Her hafta Perşembe günü yapılan Halk günü etkinliğinin bu hafta 139´ncusu gerçekleştirilerek, vatandaşların istek ve talepleri dinlenildi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar aracısız bir şekilde sorunlarını ilettiler. Bakır, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatalar verdi.

NOTER HUZURUNDA OLACAK

Etkinliğe katılan vatandaşlar ilgi ve alakalardan dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti. Bakır, Halk günü etkinliğinde İŞKUR personellerinin alımı konusunda bir açıklama da bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının aldığı karar ile tüm Türkiye´de İŞKUR personellerinin alımı kura ile belirleneceğini ifade etti. Bakır, İlimizde de aynı şekilde kura ile İŞKUR personeli alınacağını söyleyerek, 8 Mart Çarşamba günü kuranın noter huzurunda çekileceğini bildirdi. Bakır, toplantının sonunda Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlarımıza da teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü