Kupaların efendisi Gözdesen

Kupaların efendisi Gözdesen

BU BAŞARI BU ÇOCUKLARIN VE EKİBİN

Kupaların efendisi Gözdesen

Kırıkkale´de düzenlenen okul sporları badminton müsabakaları sona erdi. Son 3 yıldır olduğu gibi Gözdesen koleji öğrencileri ve öğretmeni Gülden Tunç Birincilikleri kimselere kaptırmadı. Son üç yıldır adından sıkça söz ettiren Gülden Tunç yine farkını ortaya koyarak Gözdesen´in adını yine duyurmayı başardı.

KUPALARI TOPLUYORLAR

Bu başarıda her kategoride öğrencilerinin başında bulunan Gözdesen Koleji Beden Eğitimi öğretmeni Gülden Tunç´u özverisi ve azmi de göz ardı edilmeyecek kadar fazla. Gözdesen Eğitim kurumlarına 3 yıl önce başlayan ve burada öğrencilerine 3 yıldır koçluk yapan ve Kırıkkale başta olmak üzere çevre illerde de yapılan turnuvalardan ödülleri toplayan Gülden öğretmen, Sabrın ve çalışmasının neticesinde bu başarıların alındığının altını çizdi.

BU BAŞARI BU ÇOCUKLARIN VE EKİBİN

Azimli, sabırla öğrencilerin başarılı olması için elinden gelen en iyi şekilde çalışma yaptıklarını ifade eden Usta öğretmen, "Bu öğrencilerin başarılı olmasındaki en büyük etkenin başında öğrencilerin kendine inanıyor olmalarıdır. Bir insan bir birey ilk olarak yapacağı işe öncelikle kendi inanacaktır. Değerli öğrencilerim bu konuda kendilerine güvenleri oldukça fazla bu güvende onların başarılı olmalarını sağlıyor. Değerli öğrencilerimizi bu yaşta spora olan ilgilerini ve başarılarını artırabilir isek ne mutlu bizlere.

SPORDAN KOPMUYORLAR

Yapılan etkinliklere öğrencilerin olduğu kadar velilerinde ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Okul, Öğrenci ve Veli işbirliği olunca da bu başarılı sonuçlar alınıyor. Bizler eğitimciler olarak Şehrimizin spor gelişimi ve sporcularının bu şehirle bütünleşmesinden ötürü oldukça mutluyuz" ifadelerini kullandı. Okul yöneticileri ise, "Gençlerimizin bu gelişimde emeği olan başta Gülten Tunç öğretmenimiz olmak üzere diğer eğitimci arkadaşlara göstermiş oldukları başarı, azimden ötürü kutluyoruz" ifadelerine yer verdiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ