KÜ´nün ulusal gururu

KÜ´nün ulusal gururu

TIP CAMİASININ EN BÜYÜK KONGRESİNİN BAŞKANI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDEN?

TIP CAMİASININ EN BÜYÜK KONGRESİNİN BAŞKANI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDEN?

KÜ´nün ulusal gururu

Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği´nin 23. Ulusal Kongresi Bodrum´da gerçekleştirildi. Tüm tıp camiasını kapsayan en büyük kongre olma özelliği olan etkinliğin başkanlığını Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A. Füsun Kalpaklıoğlu yaptı.

YERLİ VE YABANCI KONUŞMACILAR YER ALDI

Yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı kongrede tıbbın farklı uzmanlık alanlarında çalışan 600´den fazla kişi katıldı. Ülkemizdeki Tek Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği olarak dikkat çekiyor. Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği, alerji ve klinik immünoloji alanında çalışan hekimler ve bilim insanlarına hizmet etmek, bu alanda yapılan çalışmaları desteklemek, koordine etmek, eğitim, araştırma ve çalışmalara katkıda bulunmak amacı ile 1989 yılında kuruldu.

EĞİTİM VE EĞİTİMCİYE ARAŞTIRMACIYA DESTEK OLUYOR

Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği,  son yıllarda artan aktivitelerinin yanı sıra eğitime, araştırmaya ve araştırıcılara sağladığı destek ile de üye sayısında önemli artış sağladı. Ülkemizdeki tek ulusal alerji ve klinik immünoloji derneğinin üyeleri arasında temel bilimle uğraşan bilim insanları, biyologlar ve tıbbın çeşitli uzmanlık alanlarına mensup hekimler de bulunuyor.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!