Kumara davetiye mi?

Kumara davetiye mi?

Kahvehaneciler Odası Bir duyuru yayınlayarak Kahvehanelerin daha düzenli çalışmaları konusunda uyarılarda bulundu. Duyuruda özellikle Kahvehanelerin sabah 04.00'a kadar açık olacağı ilan edildi. Ayrıca dışarıda oyun oynanmasının yasak olduğu bildirildi. B

İLGİNÇ VE TEPKİ ÇEKEN UYARI

Kırıkkale Kahvehaneciler Esnaf Odası her Ramazan öncesinde olduğu gibi Ramazan öncesinde de bir duyuru yayınlayarak Kahvehane ve çay ocaklarının daha düzenli çalışmaları konusunda uyarılarda bulundu. İlimizde faaliyet gösteren Kahvehane, İnternet Salonu ve Cay Ocakları’nın gece 04.00’a kadar hizmet verecekleri ilan edildi. Duyuruda ayrıca cadde ve kaldırımları işgal edecek şekilde masa-sandalye konularak oyun oynatılmasının kesinlikle yasaklandığı bildirildi. Kahvehaneciler Odasının duyurusunda özellikle çalışma saatinin sabah 04.00’a kadar açık kalacağının ilan edilmesi tepkilere neden oldu. Bu durum “Sabaha kadar kumar akşama kadar oruç” şeklinde yorumlanıyor.

 

DAHA ÇOK EV HANIMLARI ŞİKÂYETÇİ

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da insanların gece geç saatlere kadar sokakta kalmaları ve özellikle kahvehanelerin sabaha kadar açık olmasından daha çok ev hanımları şikayetçi olurken Kahvehaneciler Esnaf Odası’nın duyurusunda kaldırım ve caddelere masa sandalye konularak oyun oynatılmasının kesinlikle yasaklandığı şeklindeki ifadesinin içerde oyun serbestisinin olduğunu, çalışma saatinin de sabaha kadar serbest olması ise insanları kumara teşvik olarak değerlendiriliyor. Kahvehanelerin sabaha kadar açık olacağı bir başka il var mıdır? Bilinmez ama Kırıkkale kamuoyunda bu durum hiçte hoş karşılanmıyor. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ