Kulüpten alacağı olanlara kıskaç

Kulüpten alacağı olanlara kıskaç

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, kulüpten alacağı olanların emniyet ve savcılık tarafından sorgulanması gerektiğini ve alacakların gerçeği yansıtmadığını ortaya çıkaracaklarını söyledi. Emniyet Müdürü Kadri Kartal'a talebini ileten Karakuş, olmayan 10

KIRIKKALESPOR BAŞKANI METİN KARAKUŞ, KULÜPTEN HAYALİ ALACAĞI OLAN BAŞKANLARIN VE ESKİ YÖNETİCİLERİN SAVCILIK VE POLİS TARAFINDAN SORGULANMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. SORGU İLE BİRLİKTE BORCUN DÜŞECEĞİNİ BELİRTEN KARAKUŞ, ‘HAYALİ İŞLERİN HESABINI VERECEKSİNİZ’ DEDİ.

Kulüpten alacağı olanlara kıskaç

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, kulüpten alacağı olanların emniyet ve savcılık tarafından sorgulanması gerektiğini ve alacakların gerçeği yansıtmadığını ortaya çıkaracaklarını söyledi. Emniyet Müdürü Kadri Kartal’a talebini ileten Karakuş, olmayan 10 trilyonluk borcun, sorgudan sonra sıfıra düşeceğini iddia etti.

ESKİ BAŞKANLAR SORGULANACAK MI?

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı makamında ziyaret ederek, kulübün yapacağı projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Emniyet olarak her türlü desteğin verileceğini belirten Kartal, bu konuda kaygılarının olmaması gerektiğini söyledi. Kendisinin bizzat bundan önce spora destek verdiğini belirten Kartal, sporun olduğunu bir şehirde, suç oranlarının ve madde bağımlığının düştüğünü bildirdi. Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ise Emniyet Müdürü Kadri Kartal’dan, kulüpten alacağı olan kişilerin sorgulanmasını istedi. Sorgulanacak kişilerin, olmayan hayali borçlardan vazgeçeceğine inandığını belirten Karakuş, hayali olarak herkesin kulüpten alacağı olduğunu ve bunun şehre ihanet olduğunu ifade etti.

NİMETLERDEN FAYDALANIYORUZ

Takımın önünün açılmasının kendilerini rahatlatacağını belirten Karakuş, alacaklıların borçlardan vazgeçmeleri durumunda, takımı şampiyon yapacağını söyledi. Kulübe destek verenlerin, destek verilmedi gibi lanse edildiğini belirten Karakuş. MKE ve Belediye’nin önemli desteklerinin olduğunu bildirdi. Karakuş, MKE Kurumunun, spora verdiği desteklerin görmezden gelindiğini dile getirerek şunları söyledi; “MKE Kırıkkalespor’un kuruluşundan itibaren MKE Kurumunun destekleri vardır. Bu günlere gelene kadar kayıtsız şartsız destek vermişlerdir. Ben öncelikle MKE Kurumunun her kademesinde çalışan herkese, MKE’ye ve Kırıkkale’ye hizmet etmiş siz emeklilerimize de teşekkür ediyorum. Çünkü hepimiz bu kurumun nimetlerinden bir şekilde faydalanıyoruz.”

ŞEHRİN GELECEĞİ

Karakuş konuşmasının devamında şu açıklamaları yaptı; “Sıkıntılar içerisinde bir kulüp aldık. İnşallah başarırız. İnşallah şehir bir araya gelir. Çünkü MKE Kırıkkalespor tüm Kırıkkale’nin bir meselesidir. Şehirde yaşayan her insanın MKE Kırıkkalespor’a sahip çıkması lazım. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’ye mal olan bir çok sporcu yetiştirmiş bir kulüptür. Şehirde yaşayan gençlerin kötülüklerden uzak olduğu yıllarda, bu kulübün başarılı olduğu yıllardır. Ne zaman ki kulüp 2000’li yıllardan itibaren düşüşe başlamış, gençler sokaklar dökülmüş ve kötü alışkanlıklar edinmeye başlamıştır. Biz tüm spor branşlarını eğitime açarak gençlerimizi spora kazandırmak için çaba sarf edeceğiz. Bizler emanetçiyiz, biz gelip geçiciyiz. Bu kulübün sahibi Kırıkkale’de yaşayan ve çalışanlardır.

KULAK VERİN

Kulübün düşüşe geçmesinden itibaren şehirde sporsal manada büyük bir eksiklik doğmaya başladığını ve sonuç olarak bu günlere gelindiğini herkes biliyor. 25 kuruş borcu olmayan MKE Kırıkkalespor son yıllarda 10 milyon liralara varan borç içerisine girmiştir. İşin en kötü yanı da bu borçları yaratandan bu kulübü yönetenlerdir. Gelmiş başkanlık yapmış, ‘benim alacağım’ var demiş. Bu ahlaka sığmaz. Biz göreve gelir gelmez hep çağrıda bulunduk. ‘Gelin borçlarınızdan feragat edin’ dedik. Ya çağrımıza kulüp versinler, gerekeni yapsınlar, ya da biz gerekeni yapacağız.”



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ