Kulübün kimseye borcu yok

Kulübün kimseye borcu yok

MKE Kırıkkalespor sancılı kongre sürecinden mutlu bir şekilde çıktı. Yeni Başkan Metin Karakuş, Kırıkkalespor'un gerçekte borcu olmadığını, olmayan borçların ve alacakların olduğunu söyledi. Taraftarlardan ve şehir yönetiminden destek isteyen Karakuş, he

COŞKULU KONRGE

MKE Kırıkkalespor Yemekhanesinde yapılan olağanüstü kongrenin Divan Başkanlığını Talat Akbulut, kâtip üyeliklerini ise İhsan Taşkın ile Seçkin Yücel yaptı. Karakuş’a destek veren tüm üyeler salonda coşkulu bir ortam oluşturdu. Seçimler öncesinde konuşma yapan Divan Başkanı Akbulut, Kırıkkalespor’un başarılarına hasret kaldıklarını dile getirerek şöyle konuştu;

İŞADAMLARINA ÇAĞRI

 “Diğer branşlara saygımız var. Boksta ve halterde dünya şampiyonu çıktı ilimizden ama vitrinde Kırıkkalespor yoksa bunların hiçbir yok demektir. Bu benim şahsi görüşüm. 9 tane AVM var ve hepsi şubelerine şube katıyorlar. Bizden aldıkları para ile kendi ceplerini doldurup, Kırıkkale’nin sosyal ve sporsal alanda gelişmesini hiç düşünmüyorlar. Burada bu kongreyi coşkuyla yapıyorsak, Bahadır Karayel’inde büyük katkısını olduğunu söylemek istiyorum. Katılım parası yatırılmasaydı, bugün bu kongreyi yapamıyor olacaktık ve Kırıkkalespor’u 1. Amatör Küme’de izliyor olacaktık. 1967’den 2013’e kadar Kırıkkalespor’a emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum”

ÇOK ADAY OLMALIYDI

Kırıkkalespor Başkanı seçilen Metin Karakuş, kulübün kongre sürecinden zararsız çıkması için emek harcayan eski As Başkan Bahadır Karayel, eski başkan Cesur Cebeci ve ASKF Başkanı Sırrı Zengin’e teşekkür ederek sözlerine başladı. Keşke 10-20 adayın olduğu kongreleri hep birlikte yaşasaydık. Şuan da Kırıkkalespor’un içerisinde bulunduğu durumu herkes çok iyi biliyor. Enkaz durumda olan Kırıkkalespor’un başarısı için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya geldik.

‘GEREKİRSE HUKUKA BAŞVURACAĞIZ’

Yine şunu çok iyi biliyoruz ki bu kadar borçla kulübümüzün profesyonel ligde mücadele etmesi imkânsız görünüyor. Benim şahsi kanaatim ise Kırıkkalespor’un gerçekte 25 kuruş dahi borcu yok. Ancak bazı kişiler kulübün kendilerine borçlu olduğunu söylüyor. Göreve başlar başlamaz yönetim kurulu ve Kırıkkalespor’a gönül verenlerle birlikte kulüpten alacakları olanların bu borçları bizlere ibra etmesini isteyeceğiz. Aksi takdirde hukuk mücadelesini yine hep birlikte sonuna kadar vereceğiz.

‘ÖDENECEK BORCU DA ÖDEYECEK PARASI DA YOK’

‘Kulübü bu sezon elimizde tutalım sonrası ne olursa olsun’ mantığıyla Kırıkkalespor ufak borçların birikmesiyle 8 trilyon borçlandırılmış durumda. Olmayan borçlar ve olmayan alacaklar var. Daha önce de yönetimde bulundum. İnsanlar şahsi alacağım var diyerek kulübü icraya vermiş ve kupalarına göz dikmişlerdir. Bu kulübün ne ödenecek borcu ne de ödeyecek parası yok.

‘GELİN BORCU YOK DEYİN’

Olmayan evlerden dolayı alacağı olduğunu söyleyen müteahhitler var.  Ben şimdi onlara çağrı yapıyorum. Gerçekten Kırıkkalespor’u seviyorsanız, ‘Artık Kırıkkalespor’dan ve Kırıkkale halkından alacağımız kalmamıştır’ deyin. Gelin basın huzurunda da sizlere teşekkür edelim. Yok kulübün borcu var diyorsanız ve kulübü kapanmaya itiyorsanız; kusura bakmayın bu kulüp kapanmayacak. Biz buna asla izin vermeyeceğiz. Bunun da formülleri var.

‘KIRIKKALESPOR ŞEHRİN MALIDIR’

Bundan sonraki süreçte de özellikle Kırıkkale’nin siyasilerine, seçilmiş yerel yerel yöneticilerine ve Sayın Valimize sesleniyorum. Kırıkkalespor, Kırıkkale’nin malıdır. Kaderine terk etmeyelim ve hepimiz el birliğiyle kulübümüzü yine o eski günlerine kavuşturalım. Yine stadımıza binlerce taraftar gelsin ve takımına destek versin. Kırıkkale’mize hem sporsal hem de ekonomik katkıda bulunsun” şeklinde konuştu. Karakuş’un konuşması ayakta alkışlandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Şehir Grubu; Metin Karakuş, İsmet Köksal, Muharrem Zengin, Ragıp Cihat Mencet, Ahmet Pehlivanlı, Murathan Duruyürek, Mustafa Demirel, Coşkun Ceylan, Hüsamettin Gürses, Süleyman Cebeci, Mahmut Altındağ, Koray Ersan, Metin Kılıç, Tufan Kızıltan, Ömer Çetin, Cengiz Dağdelen, Sadık Karayel, Emin B. Özdemir, Ömer Ünlü, Harun Kurmanoğlu. MKE Grubu; Tayyar Pehlivanlı, Sait Altıntaş, Ömer Faruk Ünlü, Mürsel Öcal, Esalettin Pekdoğan. Denetim; Erdal Demircan, Mustafa Bedir, Süleyman Başer. Disiplin; Seçkin Yücel, Ergün Ceylan ve Yahya Canpolat.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ