Kültürlerarası kariyer

Kültürlerarası kariyer

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünün AB Projeleri kapsamında hazırlamış olduğu Kültürlerarası Bağlamda Kariyer Yönlendirmesi Girişimcilik Projesi(Comenius Bölgesel Ortaklık Projesi) kapsamında İlimizi temsilen proje kapsamında inceleme ve çalışmalara katıl

VERİMLİ GEÇTİ
Proje kapsamında Almanya?nın Bremen şehrinde mesleki eğitim okullarına bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ayrıca dünyaca ünlü Mercedes fabrikasında çağın teknoloji ile yapılan üretimleri yerinde görme fırsatı yakaladılar. Yapılan çalıştaylar da ise iki ülke arasında mesleki eğitim konusunda fikir alışverişinde bulundular Proje kapsamında her iki heyet arasında oldukça verimli çalışmalar mesleki eğitim açısından son derece verimli geçti.
 
KATILIMCILAR
Projeye, Projenden sorumlu Şube Müdürü Ali Kılıç, Şube Müdürü Bahattin Kapucu, Şube Müdürü İlyas Can, Mem ARGE şubesinden Ercan Ayan, Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi?nden Md. Yardımcısı İbrahim Tarım, Güzellik ve Saç Bakım Öğretmeni Esra Aközkan, Merkez EML Metal Bölümü Öğretmenleri Mehmet Aydoğmuş ile Nuh Yiğit katıldılar.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ