Kuldan utanmadıysanız, Allah?tan da mı korkmadınız?

Kuldan utanmadıysanız,  Allah?tan da mı korkmadınız?

Kırıkkale sonunda bunu da gördü. Spastik engelli kızın maaşını çaldılar.

Kırıkkale?de önceki gün ?Pes doğrusu? dedirtecek bir hırsızlık olayı yaşandı. Spastik engelli bir kızın maaşı çalındı. Engelli kızın maaşını kapkaç yapan şahıs kısa sürede yakalandı. Talihsiz kız maaşı çalınınca aylardır dişinden tırnağından artırıp biriktirdiği küçük altınını bozdurmak zorunda kaldı. Durumu öğrenen komşuları engelli kıza ve annesine yardım etmek için seferber oldu.

400 LİRASI ÇALINDI

İlginç hırsızlık olayı önceki gün Selim Özer Mahallesi?nde meydana geldi. Aynı mahallede annesi Hatibe Durmaz ile birlikte yaşayan Şükran Durmaz, devletin verdiği engelli maaşını almak için evden çıktılar. Maaşı bankadan çeken anne ve kız bazı borçlarını ödemek için esnafları dolaştı. Daha sonra elektrik borçlarını ödemek için Doğu Caddesi üzerinde bulunan vezneye geldiler. Anne borcu ödemek için sıraya geçerken, kızı ise bankta oturmaya başladı. Anne kızı takip ettiği iddia edilen Cezayir N. adlı hırsız, bankta oturan engelli kızın çantasından 400 lirasını çaldı ve olay yerinden hızla uzaklaştı. Daha sonra paralarının çalındığını anlayan anne Durmaz, vezne çalışanlarının yardımıyla olayı polise haber verdi.

NE OLDUĞUNU ANLAMADIK

Olay yerine gelen polis, duruma müdahale etti. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği yaptığı çalışma sonunda engelli kızın parasını çalan Cezayir N. adlı hırsızı kısa sürede yakaladı. Yakalanan hırsızın parayı harcadığı öğrenildi. Engelli kızıyla birlikte maaş çekmeye gittiklerini açıklayan Hatibe Durmaz, ?Maaşı çektikten sonra elektrik parasını yatırmak için vezneye gittik. Hırsızın bizi takip ettiğini bilmiyorduk. Hırsız, kızım bankta otururken, çantanın içinden cüzdanı çalıp gitmiş. Polis hırsızı kısa zamanda adalete teslim etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.? dedi. 

 

       



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü