Kulaç atarak şampiyonluğa koştular

Kulaç atarak şampiyonluğa koştular

AİLELERİ, SPORCULARI YALNIZ BIRAKMADILAR

Kulaç atarak şampiyonluğa koştular

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Müsabakalarının açılışı, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzlarında gerçekleştirildi.

AİLELERİ, SPORCULARI YALNIZ BIRAKMADILAR

Törene Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, davetliler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

215 SPORCU KATILDI

Programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Dairesi Genel Müdürlüğü öncülüğünde 81 ilde, 11 branşta düzenlenen ve bu yılki hedefin yaklaşık 25.000 sporcuyu bir araya getirmek olduğu ayrıca, 104 kız, 111 erkek sporcu olmak üzere toplamda 215 sporcunun katılımı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzunda, Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Müsabakalarının yapılacağını söyledi.

PLAKET VERİLDİ

Tüm sporculara başarılar dileyen Vali Ali Kolat, ?Bu tip etkinlikler birbirimizi ve illerimizi tanımaya ciddi manada katkı sağlamaktadır. Sizler burada Kırıkkale´yi gezme ve tanıma fırsatı bulacaksınız. Sağlıklı bir toplum olmamız için spor yapmamız gerekir. Bu konuda Bakanlığımız, Hükümetimiz büyük bir gayret içerisindedir. Gerek alt yapı açısından gerekse tesis açısından her türlü imkânı sunmaktadırlar. Dolayısıyla bizler bu tür organizasyonları önemsiyoruz.  Ben bu vesileyle bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.? dedi. Daha sonra, ilimizde spor faaliyetlerine katkılarından dolayı Vali Kolat ve Belediye Başkan Vekili Halil Danacı´ya plaketleri verildi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ