KÜ´den meslek edindirme kursu

KÜ´den meslek edindirme kursu

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ´NDEN MESLEK EDİNDİRME KURSU DUYURUSU

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ´NDEN MESLEK EDİNDİRME KURSU DUYURUSU

KÜ´den meslek edindirme kursu

Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinden yapılan yazılı açıklamada Kırıkkale Üniversitesi ile İŞKUR Kırıkkale İl Müdürlüğü iş birliği ile kapsamında ?Perakende Satış Elemanı? ve ?Garson? Meslek Edindirme Kursu açılacağı bildirildi.

İLGİLENENLERİN DİKKATİNE SUNULDU

İŞKUR tarafından desteklenen kurslara katılacak kursiyerlerin kurs süresince sağlık sigortaları yapılacak ve günlük 20.-TL cep harçlığı verilecek. Kursa katılabilmek için okuryazar olmak ve 18 -50 yaş aralığında olmak yeterli olacak. Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya, ?Perakende Satış Elemanı? ve ?Garson? Kurslarına 200 kursiyer seçileceğini ve kursun toplam 40 gün 240 saat olarak gerçekleşeceğini söyledi. Karakaya, kurs derslerinin Kırıkkale Üniversitesi Öğretim elemanları tarafından Üniversite Kampüsündeki dersliklerde verileceğini ve kurslardan sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin Kırıkkale´ deki kurumsal işletmelerde iş bulma imkânlarının olacağını vurguladı.

17 PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAK

17 Ekim Pazartesi günü başlayacak Kurslara katılmak isteyen adayların 13 Ekim Perşembe günü saat 10:00´da Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki Ofisinde hazır bulunmaları gerektiği belirtildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti