KÜ´den demokrasi nöbetçilerine tişörtlü destek

KÜ´den demokrasi nöbetçilerine tişörtlü destek

7´DEN 70´E TÜM KIRIKKALELİLERLE BULUŞMA FIRSATI ELDE ETTİLER

KÜ´den demokrasi nöbetçilerine tişörtlü destek

15 Temmuz´da Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından meydanlara inmeye çağırılan halk, o günden beri meydanları bir gün olsun boş bırakmıyor. Bu çerçevede rektöründen akademisyenine, öğrencisinden personeline Cumhuriyet Meydanında toplanan Kırıkkale Üniversitesi, bir yandan Meydan´da demokrasi nöbeti tutan halkla kucaklaşma fırsatı buldu, diğer yandan da halka tişört dağıtarak farklı bir etkinliğe imza attı.

7´DEN 70´E TÜM KIRIKKALELİLERLE BULUŞMA FIRSATI

Bugüne kadar daha resmi ve akademik ortamlarda halkın belli kesimleriyle bir araya gelme fırsatı bulduklarını ifade eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen bu faaliyet vesilesiyle 7´den 70´e tüm Kırıkkalelilerle buluşma fırsatı elde ettikleri için mutlu olduklarını belirtti. 15 Temmuz gecesi yaşananların Türk Tarihinin en kara sayfalarından birisi olduğunun da altını çizen Rektör Yıldız, ?Allah bizlere bir daha böyle günler yaşatmasın. Demokrasi ve özgürlükler halkımızın huzurlu yaşam sigortasıdır. Huzurumuzda gözü olanlar cezasını er geç bulacaklardır? diye konuştu.

ÜNİVERSİTEMİZ TÜM GENÇLERİ BEKLİYOR

Daha sonra üzerinde Kırıkkale Üniversitesi logosunun bulunduğu tişörtlerden dağıtan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, ?Üniversite olarak Türk Milletinin huzuru, ülkemizin refahı ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bilimin ışığında, millî ve manevi değerlerimize saygılı gençler olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Şehrimize her alanda katkı sağlamaya çalışan üniversitemize güzel Kırıkkale´mizin güzel gençlerini bekliyoruz. Bu ufak hediyeler vesilesiyle Kırıkkale´mizin üniversitesinin başta Kırıkkale halkı olmak üzere tüm ülkemizin gençlerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu hatırlatmak isteriz? şeklinde konuştu.

HABER-FOTO: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ