KÜ?de Bahara Merhaba

KÜ?de Bahara Merhaba

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) ?2012 Bahar Şenlikleri? başladı. Şenliklerin başlaması dolayısıyla tören düzenlendi. Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi?nde düzenlenen törende resim sergisi ve hayk oyunları gösterisi yapıldı. Törene Üniversite yönetiminin yanısıra

KEYİFLİ GÜNLER DİLEDİ

Kumpüs alanı içinde gerçekleştirilecek olan şenliklerin açılış törenine Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Vali Yardımcıları ve il idarecileri ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Renkli görüntülere sahne olan açılış töreninde Ekrem Yıldız, üniversiteyi anlattı ve öğrencilere keyifli günler diledi.

 

PANEL DÜZENLENDİ

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri yapıldı. Daha sonra el sanatları, grafik ve tasarım, fotoğraf sergisi açıldı. Şenliğe katılanlar sergi stantlarını gezme imkanı buldular. Sergiden sonra ise Demokrasiye geçiş konulu bir panel düzenlendi. Oturum başkanlığını Prof. Dr. Ali Akyıldız?ın yaptığı panelde Prof. Dr. Mehmet Turhan Yrd. 1924, 1961 ve 1982 anayasaları ele aldı. Doç. Dr. Adnan Küçük cumhuriyet ve demokrasi konusunu anlattı. Yrd. Doç. Dr. Cengiz Arıkan ise seçim sistemlerinin demokratik hayata etkilerini anlattı.

 

 

ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Akşam ise Türk Sanat Müziği konseri icra edildi. Amatör guruplar da konser verdi. Gece de Gökhan Türkmen konseri vardı. Şenliğe bugün de devam edilecek. Bugün spor etkinlikleri olacak, doğal mantarlar ile ilgili hem bir sergi olacak ve hem de fotoğraf yarışması ödül töreni gerçekleştirilecek. Şiir ve dili konusunda da panel düzenlenecek. Yavuz Bülent Bakiler söyleşi programın katılacak. Gece Mustafa Özarslan ve Yücel Arzen konseri olacak. Yarın ise yine spor etkinlikleri ve genç anayasa hukukçuları paneli yapılacak.

 

TİYATRO GÖSTERİSİ

Akşam Arzu Şahin ve Kenan Coşkun konseri icra edilecek. Son gün ise hemşirelik yemin töreni yapılacak. Tiyatro gösterisi olacak. Kısa film gösterimleri yapılacak. Liseli gençler üniversiteli gençlerle buluşacak. Bu konuda üniversite tanıtım organizasyonu yapılacak. Akşam ünlü sanatçı Bengü konseri olacak. Şenlik İlhan Mansız söyleşisi ile son bulacak.

 

 

 

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ