KÜ´de yas var!

KÜ´de yas var!

MEMLEKETİ BARTIN´DA OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VEREN GENÇ KIZIN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

MEMLEKETİ BARTIN´DA OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VEREN GENÇ KIZIN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

KÜ´de yas var!

Bartın´da kaldırımda yürüdüğü sırada otomobilin üzerine devrilmesi sonucu yaşamını yitiren KÜ Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencisi Burcu Duran´ın cenazesi toprağa verildi.

AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınan Duran´ın gelinlik duvağına sarılı tabutu, önce evinin önüne, daha sonra Gölbucağı Camisi´ne getirildi. Duran´ın babası Nurettin Duran ve yakınları burada taziyeleri kabul etti. Cenazede, genç kızın ablası Duygu Duran, "Kardeşimdi, gül güzeliydi, bir tanemdi benim o" diyerek ağladı. Baba Nurettin ve Anne Şermin Duran da cenazede güçlükle ayakta durabildi.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Genç kızın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbucağı Aile Mezarlığına defnedildi. Duran´ı, Kırıkkale Üniversitesindeki sınıf arkadaşları da son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenazeye, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu ve vatandaşlar katıldı. Geçtiğimiz gün valilik konutu kavşağında, üniversite öğrencisi Burcu Dura kaldırımda yürüdüğü esnada bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu yaralanmış, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama