KÜ´de SBA Proje Hazırlama Eğitimi

KÜ´de SBA Proje Hazırlama Eğitimi

EĞİTİMLER OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

KÜ´de SBA Proje Hazırlama Eğitimi

Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından "Sağlık Bilimleri Araştırmacıları için Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi" düzenlendi.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNDE

Fen-Edebiyat Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleşen programa, Bozok Üniversitesi´nden Prof. Dr. Mustafa Böyükata ve Erciyes Üniversitesi´nden Doç. Dr. Metin Aytekin proje eğitmeni olarak katkı sağladı.

SAĞLIK BİLİMLERİ ÖĞRETİM ELEMANLARI

Sağlık Bilimleri alanından öğretim elemanlarının katıldığı proje eğitiminin ilk gününde Temel Kavramlar, Proje Önerisinin Bileşenleri, Proje Tasarımı Uygulaması I-II ve Grup Dinamiği: Takımın Rolü konuları üzerinde duruldu.

İKİNCİ GÜNDE BİLGİ KAYNAKLARINA ULAŞIM

Proje Eğitiminin ikinci gününde ise Bilgi Kaynaklarına Ulaşım ve Değerlendirilmesi, Araştırmanın Planlanması ve Zaman Yönetimi eğitimlerinin yanında uygulamalı Proje Tasarımı III-IV çalışmalarına yer verildi.

KATILIMCILARA KATILIM BELGELERİ VERİLDİ

Katılım belgelerinin dağıtıldığı eğitimin kapanışında, Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Başkanı Rüstem Orhan, proje eğitimine katılan öğretim elemanlarının eğitimde yapılan etkinliklerden memnun kaldıklarını belirtti ve özveriyle etkinliğe katkı sağlayan Bozok Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata ve Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Aytekin´e teşekkür ederek,  hediye takdim etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti