KÜ´de ortak konferans

KÜ´de ortak konferans

SAĞLIK İÇİN HEP BİRLİKTE

KÜ´de ortak konferans

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve KÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen ortak konferansta 663 sayılı sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşların teşkilat ve görevleri hakkında kanun hükmünde kararname ile yapılan değişiklikler konusunda bilgi verildi.

ORTAKLAŞA KONFERANS

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığının Üniversite Sağlık Yönetimi, Hemşirelik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü Öğrencilerine ortaklaşa düzenlediği konferans Üniversite toplantı salonunda gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Eğitim Birim Sorumlusu Yunus Savaş ve Ar Ge Koordinatörü Ahmet Akkaş ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yar. Doç. Dr. Ali Yılmaz ve öğrenciler katıldı.

663 SAYILI KARARNAME

Konuşmacılar, 663 sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyle Bakanlık Teşkilatı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumu ve Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü şeklinde yeniden yapılandırılması, Kanun Hükmünde Kararname ile öngörülen yapılandırma ve değişim, bu değişim yönetim program çerçevesince, Değişim yönetimi değişikliğin tanımlandığı, yönlendirildiği ve uygulamaya geçirildiği sistem anlatıldı. Öğrenciler ile soru cevap bölümüne geçilerek, Genel Sekreter ve katılımcılar soruları cevaplandırdı. Konferans sonunda katılımlarından dolayı Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve katılımcılara Üniversite Bölüm Öğrencileri tarafından plaket verildi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!