KÜÇÜK TERRİER?İN BÜYÜK HÜNERİ

KÜÇÜK TERRİER?İN BÜYÜK HÜNERİ

Kırıkkale?de terrier cinsi köpek hareketleriyle görenleri şaşırtıyor. Küçük çocukların ilgi odağı olan küçük köpek sinirlenince kuyruğunu ısırmak için topaç gibi dönüyor

1 yaşındaki terrier, sokakta gördüğü küçük çocuklara sevgiyle, büyüklere ise hışımla yaklaşıyor. Sahibi tarafından ?Pomuk? adı verilen terrier pamuk gibi tüyleri ve küçük cüssesiyle sokakta görenlerin ilgisini çekiyor.
 
Pamuğun sahibi Mehmet Hin 5 aydan bu yana beslediği terrieri her sabah yürüyüşe çıkarttığını söyledi. Sokakta gezerken küçük çocukların köpeğe ilgi gösterdiğini, köpeğinde kendisine gösterilen ilgiye karşılık olarak çocuklara sıcak yaklaştığını bildiren Hin, terrier?in kendisine ilgi gösteren büyüklere ise tam tersine hışımla karşılık verdiğini hatta ısırmak için çaba harcadığını kaydetti.  
 
Küçük köpeğin sinirlendiğinde veya çişi geldiğinde hırsını kuyruğundan almak için kendi etrafından dakikalarca döndüğünü anlatan Mehmet Hin, ??Sokakta daha çok küçük çocuklar onunla ilgileniyor, o da küçük çocukların ilgisini karşılıksız bırakmıyor, ancak büyüklere aynı davranmıyor, insanları ısırmaya çalışıyor, sinirlenince de kuyruğunu ısırmak için kendi çevresinde dönerek rahatlıyor?? dedi.
 
 


turgut erdoğan
4.02.2011 13:19:42
resmin orjinaline nasıl ulaşabilirim. bana bildirebilirseniz çok sevinirim 05416851841 EDİTÖR: SAYIN OKUR İŞ SAATLERİ İÇERİSİNDE GAZETEMİZE GELİP ALABİLİRSİNİZ.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü