Küçük Eymen´i Allah korudu

Küçük Eymen´i Allah korudu

7 METRE DERİNLİĞİNDEKİ ÇUKURA DÜŞEN ÇOCUĞU İTFAİYE EKİPLERİ GÜÇLÜKLE KURTARDI

7 METRE DERİNLİĞİNDEKİ ÇUKURA DÜŞEN ÇOCUĞU İTFAİYE EKİPLERİ GÜÇLÜKLE KURTARDI

Küçük Eymen´i Allah korudu

Sanayi Mahallesi´nde, evlerinin bahçesine açılan 7 metrelik kuyuya düşen 3 yaşındaki Eymen Ömer Dozkaya, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

EVLERİNİN BAHÇESİNDEKİ KUYU

Kırıkkale´nin Sanayi Mahallesi, 1267´nci Sokakta oturan Dozkaya ailesinin yaşadığı evin bahçesinde meydana geldi. Minik Eymen Ömer Dozkaya oynarken, ailesinin evlerinin bahçesine açtığı ve üzeri kapatılmayan, içinde su bulunmayan 7 metrelik kuyuya düştü. Bir süre sonra çocukları Eymen Ömer´i bahçede göremeyen aile, kuyudaki çocuklarını görünce durumu hemen itfaiye ve 112´ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kırıkkale Belediyesi´ne bağlı itfaiye kurtarma ekibi, merdiven ve halat yardımı ile kuyuya indi.

KURTARMA ÇALIŞMASI 1 SAAT SÜRDÜ

Minik Eymen Ömer, yapılan 1 saatlik titiz bir çalışma sonucu kuyudan çıkarılarak kurtarıldı. İtfaiye kurtarma ekibi, Eymen Ömer´i olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerine teslim etti. Sedyeye alınarak hastaneye kaldırılan Eymen Ömer´in sağlık durumumun iyi olduğu öğrenildi. Eymen Ömer´in ailesi, itfaiye ekiplerine teşekkür ederek çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama