Kuaförlük kursu açıldı

Kuaförlük kursu açıldı

Halk Eğitim Merkezi ve Türkiye İş Kurumu tarafından Çelebi ilçesinde kadınlara yönelik saç bakımı ve kuaförlük kursu açıldı. Kursa 14 kursiyer katıldı

BOŞ ZAMANLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Yaz aylarında bayanların boş zamanlarını değerlendirmek ve meslek edinmelerinde kolaylık sağlamak için açılan kurslarını bir yenisi Çelebi Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açıldı. Özellikle bayan kursiyerlerin merakla beklediği saç bakım ve kuaförlük kursu geçtiğimiz günlerde açıldı. Kursta bayanlara saç bakımı ve kuaförlük hakkında pratik bilgiler verilirken uygulamalı da eğitim yapılacak.Kursa 14 bayan kursiyerin müracaat ettiği belirtildi.

 SERTİFİKA VERİLECEK

Çelebi Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Bayram Gök, açılan bu tür kursların rağbet görmesinin kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti. Düzenlenen eğitimler sayesinde ilçenin iş gücü istihdamına fayda olacağına ve bayanların iş hayatına girmesine yardımcı olacağına dile getirdi. Saç bakımı ve kuaförlük kursuna 14 kursiyerin katılacağını ifade eden Gök, "Halk Eğitimi Merkezimizce meslek edindirme kurslarımız devam ediyor. Vatandaşlardan gelecek yeni taleplere açığız. Bu açtığımız kursta bayanlarımızın saç bakımı ve kuaförlük dalında eğitim almalarını sağlayacağız. Kursu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarını vereceğiz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ