KÜ öğrencileri LÖSEV`i misafir etti

KÜ öğrencileri LÖSEV`i misafir etti

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Sosyal Sorumluluk Proje Ekibi tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonu`nda "Kampüste LÖSEV" isimli program düzenlendi. Programa konuşmacı olarak Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Halkla İli

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ

Öney, LÖSEV bünyesinde lösemili çocuklara tamamen ücretsiz Ankara`da bulunan 14 kişilik hastanenin olduğunu ancak bunun küçük olduğunu belirterek "Hastanemizin küçüklüğünden dolayı yine Ankara-İncek tarafına yeni bir hastane yapımına başladık. Bu hastanenin yanına lösemili çocuklar için ayrı bir okul ve dışarıdan gelen ailelerin konaklaması için de bir otel yapılıyor. Bu projenin 2015 yılının bahar döneminde biteceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

LÖSEV GÖNÜLLÜSÜ OLMANIN ÖNEMİ

Can Öney, LÖSEV`in lösemili çocukları yurtiçi ve yurtdışında olimpiyatlara hazırladıklarını ve bu etkinlik kapsamında 10 kişiyle gittikleri olimpiyattan yine 10 madalya ile döndüklerini belirtti. Ayrıca "Lösemi nedir?", "Nasıl başlar?", "Ne tür şikâyetler üzerine teşhis edilir?" gibi soruları cevaplayan Öney, LÖSEV gönüllüsü olmanın öneminden bahsetti.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!