KÜ Öğrenci Konseyinden anlamlı kandil kutlaması

KÜ Öğrenci Konseyinden anlamlı kandil kutlaması

ÖĞRENCİ KONSEYİ POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

KÜ Öğrenci Konseyinden anlamlı kandil kutlaması

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Mevlit Kandilini çok anlamlı bir dizi ziyaretle kutladı. Hafta sonu İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen terör saldırısında 38 kişinin şehit olması, bunlardan 30´nunu da polis olması sebebiyle Kandile Gecesini polislere ziyarete ayıran Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi´nin bu anlamlı davranışı polisleri çok duygulandırdı.

ÖĞRENCİ KONSEYİ POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Konsey Üyeleriyle birlikte Yahşihan-Yenişehir civarında bulunan polis merkezlerini ziyaret eden Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Gökhan Uça, ?İstanbul´da ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit polislerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüştür.?

HAİN SALDIRIYI YAPANLARI LANETLİYORUZ

?Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere halkımız en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının faillerinin en kısa sürede devletimiz tarafından bulunacağından şüphemiz yoktur. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. Gencecik vatan evlatlarına kasteden hainlerin yaptıkları yanlarına kâr kalmayacaktır. Askerimiz, polisimiz ve devletimiz büyüktür, güçlüdür. Peygamber Efendimizin doğum günü olan bu kutlu günde bizleri bu acıları yaşatanlar elbet cezalarını bulacaklardır? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ