KÜ Gamex 2016´da dünyayı şaşırttı

KÜ Gamex 2016´da dünyayı şaşırttı

KÜ MATEMATİK VE OYUN TOPLULUĞU İSTANBUL´DAN 3 DERECEYİ BİRDEN ALDI

KÜ MATEMATİK VE OYUN TOPLULUĞU İSTANBUL´DAN 3 DERECEYİ BİRDEN ALDI

KÜ Gamex 2016´da dünyayı şaşırttı

Kırıkkale Üniversitesi Matematik ve Oyun Topluluğu (MATO) üyelerinden E-Spor takımı İstanbul Gamex 2016 Oyun ve Eğlence Fuarına katıldı. KÜ Matematik ve Oyun Topluluğu birçok dünya ülkelerinden insanların katıldığı fuarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini alarak adını dünyaya duyurmayı başardı.

3 DERECE BİRDEN ALDILAR

E-sporun gelişimini yakından takip eden Üniversitemiz, Ülkemizin farklı yerlerinden insanların geldiği ve dünyaca ünlü şirketlerin buluştuğu bu fuarda katıldıkları kapalı 1v1 LOL turnuvasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini aldı.

TÜM TEBRİKLER BAŞARI İÇİN

Turnuvada üniversite öğrencilerinden birinci Fatih Şahinkaya, ikinci Erkut Konmuş üçüncü ise Burak Tolunay oldu. Üniversitemiz e-spor takım oyuncuları madalyalarını Topluluk Danışmanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı ile birlikte Rektör yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan´dan aldı. Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Topluluk Danışmanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı derece alan öğrencileri tebrik etti.

TURNUVANIN FAVORİSİ ZATEN BİZDİK

Üniversite Matematik ve Oyun Topluluğu Başkanı Kerim Başarır, ?Turnuvada başarı elde edeceğimizi zaten biliyorduk. Çalışmalarımız doğrultusunda üyelerimiz birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü bize kazandırmayı başardılar" dedi.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK

Topluluğun proje koordinatörü Furkan Doğan ise, "Üniversitemiz Rektörlüğü başta olmak üzere, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı´na, çok değerli hocamız Dr. Müzeyyen Özhavzalı´ya bizi bu güzel organizasyona katılmamızda destekleri için teşekkürlerimizi sunarız? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti