KTSO, YÖREX fuarında

KTSO, YÖREX fuarında

FUARA İLGİ YOĞUN

KTSO YÖREX fuarında

ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi´nde, 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında bu yıl 8.si düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı Kapılarını ziyaretçilere açtı.

BİRÇOK İSİM KATILDI

YÖREX Fuar´nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi katıldı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, TBMM Divan Kâtip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic. Aş. Yön. Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Habip Asan, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Abdullah Erdoğan, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş katılan isimler arasında yer aldı.

FUARA İLGİ YOĞUN

Ahiler Kalkınma Ajansı da sorumluluk bölgesinde bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin kamu kurumları, Belediyeleri, Ticaret ve Sanayi Odaları ve yerel firmaları ile birlikte fuara katılıyor.  Peri bacası figürleri, kabak çekirdeği kuru üzüm gibi yöresel ürünlerin sergilendiği ve ziyaretçilerden ilgi gören bölge stantlarını, açılışa katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da ziyaret ederek bilgi aldı.  Üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen Fuar 17 Eylül 2017 Pazar günü sona erecek.

HABER: Arzu Kayır



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı