KTSO yeni yılda daha çok çalışacak

KTSO yeni yılda daha çok çalışacak

BU HİZMETLER VATAN HİZMETİ OLMALI

KTSO yeni yılda daha çok çalışacak

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, TSO´nun stratejik planıyla yeni yılda daha önemli projelerle daha iyi hizmet için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

BU HİZMETLER VATAN HİZMETİ OLMALI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerine kaliteli hizmet vermek adına, yönetim kurulu olarak gerek meclis, gerekse tüm personelleriyle birlikte canla başla çalıştıklarına işaret eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, ?Üyeye hizmet vatana hizmet felsefesiyle yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese öncelikle teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından teknik destek kapsamında finanse edilen Kırıkkale TSO Stratejik Plan Eğitimi adlı projemiz onaylanarak destek görmeye hak kazandı. 2018-2021 yıllarını kapsayan Stratejik Planımız, teknik destek kapsamında hazırlanmıştır. Çok yakında web sitemizden tüm halkımıza duyurulacaktır. Odamızın Stratejik Planını Talep eden üyelerimiz,4 yıllık hazırlanan KTSO Stratejik Planını basılı matbu şeklinde Odamız Kalite ve Akreditasyon Biriminden temin edebilirler? diye konuştu.

BELGELER BAŞARIYLA ALINMIŞTIR

Varlı ?TOBB Akreditasyon sürecinde Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından destek görmekte bizim için önemli bir adımdı. 7 Aralık 2017 tarihinde Türkiye´nin sayılı Belgelendirme Kuruluşlarından olan TÜRK LOYDU firması tarafından ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 2014:10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi üzerinden denetlenmiş ve belgelerini başarıyla almıştır. Kalite Yönetim Sistemiyle kurumumuz ivme kazanmış ve bundan sonra yapacağı her çalışma kayıtlı sistematik üzerinden takip edilecek duruma gelmiştir. Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin özü bir nevi üye ile helalleşme temeline dayanmaktadır. Bu hususta Kurumumuza getirilecek her öneri kayıt altına alınacak ve iyileştirme çalışmaları başlatılacaktır? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü