Kralların ressamı unutulmadı

Kralların ressamı unutulmadı

Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri Keskinli Dünyaca ünlü ressam Rahmi Pehlivanlı?nın yaşadığı konağı ziyaret etti.

Ziyarete Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, okul öğretmenlerinden Aydın Kaplan, Hasan Fevzi Kama ve okul öğrencileri katıldı.
TARİHİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİK
Okul Müdürü Nusret Kılıç Keskin?in tarihi ve kültürel yerlerini öğrencilerine tanıtmak amacıyla bu tür gezileri düzenlediklerini, öğrencilerin böyle sosyal aktivitelerle, yaşadığı şehirdeki kültürel değerleri tanımasına yardımcı olduklarını ve aynı zaman da çevre bilinci kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. Bundan sonra da aynı amaç doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
KRALLARIN RESSAMI OLARAK BİLİNİYOR
Şehir merkezinde bulunan Rahmi Pehlivanlı?nın yaşadığı yeri gezmekten dolayı öğrenciler memnuniyetini dile getirdiler. Rahmi Pehlivanlı hakkında bilgi de alan öğrenciler, böylesi bir şahsiyete sahip oldukları için duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Kralların ressamı olarak bilinen Rahmi Pehlivanlı 1926 yılında doğduğu, Türkiye başta olmak üzere pek çok yabancı devlet adamlarını portrelerini çizdiği ve portre ressamı olarak dünyada ün saldığı bildirildi. .




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ