Koyuncu, afat bölgesinde incelemeler yaptı

Koyuncu, afat bölgesinde incelemeler yaptı

oyuncu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret etti. Selden ağır yara alan Bozkurt’ta yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Başkan Koyuncu, daha sonra afetzedelerle bir araya geldi

Kırıkkale Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret etti. Selden ağır yara alan Bozkurt’ta yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Başkan Koyuncu, daha sonra afetzedelerle bir araya geldi.

 

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Koyuncu,  “Tüm Bozkurt halkına geçmiş olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Felaketin üstünden günler geçmesine rağmen hala yapılacak çok iş var. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye, yaralarımızı hep birlikte dayanışma içerisinde sarmaya devam edeceğiz” dedi. Koyuncu, “Kastamonu Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin etkilerini görüp, uygulanması gereken tedbirler konusunda afet bölgesine giderek yetkili görevli arkadaşlardan bilgi aldık. Temennimiz bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasıdır. Allah kayıplarımıza rahmet, geride kalanlara sabır versin.”

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki çalışmaları koordine etmek için sel felaketinin yaşandığı afet bölgesine görevlendirildiğini hatırlatan Koyuncu, “Valimiz Yunus Sezer, gecesini gündüzüne katarak başarılı çalışmalara imza atıyor. Kendilerine teşekkür ederim. Zoru başaran bir Valimiz var. Kısa sürede yaraları saracağına inanıyorum.Allah yardımcısı olsun.”



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama