KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR

KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR

Kırıkkale Valiliği himayesinde, İl Tarım Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında yapılan bilgilendirme toplantılarına Çelebi ilçemizde yapılan toplantı ile devam edildi.

İl Müdürü Sırrı Yılmaz´ın katılımı ile Çelebi Halk Eğitim Merkezi Salonu´nda yapılan toplantıya, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Kürşat Ulusoy, İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Adem Bektaş, Çelebi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yıldıray Ayan, teknik personeller ve çok sayıda yetiştir de katıldı.

Toplantı da bir konuşma yapan ve yetiştiricilerimizin sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz “Bu proje ilimiz küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine büyük katkılar sağlayacak, önemli bir proje. Bizde ilimiz genelinde projeden haberdar olmayan hiçbir yetiştiricimizin kalmaması için çalışıyoruz. İl ve İlçe Müdürlüğü personellerimiz birçok tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlediler. Başlattığımız bu bilgilendirme çalışmamıza bugün de Çelebi İlçemizde devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sözlerine bilgilendirme toplantılarının tüm yetiştiricilerimize ulaşılana kadar sürdürüleceğini vurgulayarak devam eden Yılmaz “Biz ilçe ilçe, köy köy dolaşarak bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Ayrıca dileyen yetiştiricilerimiz İl ve İlçe Müdürlüklerimizde kurulan Proje Ofislerimizle iletişime geçerek bilgi alabilir, başvuru işlemlerini yapabilir. Tüm yetiştiricilerimizi proje ile sunulan bu büyük fırsattan faydalanmaya davet ediyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ