Köylülerinden Bozdemir´e hayırlı olsun ziyareti

Köylülerinden Bozdemir´e hayırlı olsun ziyareti

GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM

Köylülerinden Bozdemir´e hayırlı olsun ziyareti

Kısa bir süre önce AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Haydar Bozdemir, bir taraftan çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Bu çerçevede önceki gün köylülerini kabul eden Bozdemir, ziyaretten çok memnun olduğunu belirtti.

GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM

Balışeyh´in Mehmetbeyobası köyü nüfusuna kayıtlı olan AK Parti´nin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, yaklaşık 30 kişilik bir heyetle gerçekleşen ziyarette kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını kaydetti. Bozdemir, ?Bu önemli göreve şahsımı layık gören tüm yetkililerimize sonsuz teşekkür ederim. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, teşkilatımızın her bir üyesiyle uyum içerisinde çalışarak 15 yıldır sürdürdüğümüz başarıyı daha da üst seviyelere taşıma sözü veriyorum? dedi.

BOZDEMİR, ÖRNEK BİR KİŞİ

AK Parti´nin kurulduğu günden beri çeşitli kademelerinde görev aldığını ifade eden Bozdemir, ?Merkez İlçe Başkanlığı önemli bir görev. Hele Kırıkkale gibi bir şehirde kolay olmayan ama altından kalkabilecek kapasiteye sahip olduğuma inandığım bir görev. Bu görevi ülkemizin ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda layıkıyla yapacağıma inanıyorum? diye konuştu. Mehmetbeyobası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Talat Akbulut da ziyarette yaptığı konuşmada, ?Gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta başarılı ve örnek kişiliğiyle tanınan Haydar Bozdemir kardeşimizi böylesine önemli bir görevin başında görmekten ziyadesiyle mutluyuz. Allah yolunu açık eylesin? şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız