Köylerimizin sorunları öncelikli olarak çözülmeli

Köylerimizin sorunları öncelikli olarak çözülmeli

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YAHŞİHAN´A BAĞLI KILIÇLAR VE IRMAK KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YAHŞİHAN´A BAĞLI KILIÇLAR VE IRMAK KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Köylerimizin sorunları öncelikli olarak çözülmeli

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Yahşihan ilçesine bağlı Irmak ve Kılıçlar Köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

İLK ZİYARET KILIÇLAR KÖYÜNE

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kılıçlar Köyü´ne giden Vali Haktankaçmaz´ı, Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, Köy Muhtarı Mehmet Kaplan ve vatandaşlar karşıladı. 

KÖYÜN SORUNLARINI AKTARDI

İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve diğer yetkililerin de hazır bulunduğu ziyarette; Vali Haktankaçmaz´a, Köy Muhtarı Kaplan tarafından köyün sorunları hakkında bilgi sunuldu. Köy kahvehanesinde toplanan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

REFİK ALTAN YİBO´YU ZİYARET ETTİ

Vali Haktankaçmaz, daha sonra Kılıçlar Köyü´nde atıl durumda bulunan Refik Altaş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Pansiyonunda incelemelerde bulundu.

İKİNCİ ZİYARET IRMAK KÖYÜNE

Irmak Köyünü de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, İlk olarak Irmak Jandarma Komutanlığı´nı ziyaret etti. Karakol Komutanlığı´nın yetki alanlarındaki faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, denetleme defterini de imzaladı.

MUHTARDAN KÖY HAKKINDA BİLGİ ALDI

Daha sonra Irmak Köy Muhtarlığını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, burada da Köy Muhtarı Mustafa Çayır´dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

TREN İSTASYONUNDA İNCELEME YAPTI  

Devlet Demiryollarında ki çalışmalar nedeniyle Ankara istikametine son tren istasyonu olan ve tren yolcularının otobüslere aktarmalarının yapıldığı Irmak Tren İstasyonunu da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok