KÖYLERİMİZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

KÖYLERİMİZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen " En Güzel Köy Benim Köyüm " projesi kapsamında, köylerimiz güzelleşmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Karakeçili ilçesine bağlı Akkoşan köyünde düzenlenen etkinliğe katılan Vali Yunus Sezer, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri köy yoluna kilit parke döşedi. .

Yoğun yağış altında devam eden programın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Sezer, “En Güzel Köy Benim Köyüm” projesini Akkoşan köyünde de başlattıklarını, pandemi kurallarına uyarak güzelleştirme çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti.

Çevre düzenlemeleri, metruk evlerin köyden temizlenmesi, kamu binalarının yeniden hizmete sunulması, mezarlıkların düzenlenmesi gibi birçok faaliyetin proje kapsamında aynı anda devam ettiğini vurgulayan Vali Sezer, " İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde bütün köylerimizi aynı standarda kavuşturmaya uğraşacağız. Projeye destek veren köylülerimize, köy derneklerimize, bütün kurumlarımıza, İl Özel İdaremize ve bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimize ve İl Genel Meclis Üyelerimizin tamamına teşekkür ediyorum" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ