Köyleri Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Köyleri Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Çelebi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 yılı 1.dönem meclis olağan toplantısı yapıldı Toplantı İlçe Kaymakamı Yunus Koç başkanlığında gerçekleşti.

KAYMAKAM BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
Toplantıya İlçe Kaymakamı Birlik Başkanı Yunus Koç, İl Genel Meclis üyeleri,Birlik Müdürü İlhan Erdurucan, 13 köy muhtarları katıldı. Birlik Müdürü İlhan Erdurucan tarafından birlik meclis divanına sunulan meclis gündeminde; Birlik Müdürlüğünce hazırlanan ve Birlik Encümen görüşülüp Meclise havale edilen 2012 Yılı Çalışma Planının görüşülmesi,2011 Yılı Gelir ve Gider Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi, Birlik Tüzüğünün 14. Maddesi gereği Plan ve Bütçe  ile İhtisas Komisyonu Seçimi, Birliğe ait 71 AC 103 Plaka nolu  Renault Marka Hizmet Aracının  satılması için Birlik Encümenine yetki verilmesi,Birliğe üye köylerinin 2011 mali yılı içerisinde köy muhtarları tarafından yatırılmayan Birlik  katkı  paylarının, 2012 mali yılı içinde de üye köylerden Birlik katkı payının alınmaması hakkında katılımcılara bilgi verdi.

GÜNDREM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Çelebi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2011 yılı 1. olağan meclis toplantısında 2012 ılı Çalışma Planını kabul edilmesi, 2011 yılı kesin gelir ve gider bütçesinin oy birliğince kabul edilmesinin ardından, Birlik Tüzüğünün 14. Maddesi gereği Plan ve Bütçe ile İhtisas Komisyonu Seçimi yapıldı. Birlik Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yapmak üzere İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erdemir,  Kepirli Köyü Muhtarı Kalender Ugur,  Karaağıl Köyü Muhtarı Halildede Gülden, İğdebeli Köyü Muhtarı Tufan Turgut Kale, Kaldırım Köyü Muhtarı Hacı Öztürk?ün, Birlik İhtisas Komisyonuna ise İl Genel Meclis Üyesi Muhsin Yakut, Karayakup Köy Muhtarı Ömer Dinç, Alıcıyeniyapan Köyü Muhtarı Mustafa Gündüz, Halildede Köyü Muhtarı Niyazi Ünsal, Karabucak Köyü Muhtarı Harun  Kaya seçildi.

Gündemin 9. maddesine göre yapılan bir yıllık birlik encümen üyeliklerine ise encümen üyeliği için meclis divanına baş vuran Karahacılı köyü Muhtarı Ahmet Efendi Dölek ve Çiftevi Köyü Muhtarı Abdulkadir Uludağ için yapılan gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan seçimlerin sonucunda birlik encümen üyeliğine seçilmeleriyle toplandı son buldu.

KAYMAKAM SORUNLARI DİNLEDİ
Ardından İlçe Kaymakamı Birlik Başkanı Yunus Koç, köy muhtarlarının sorunlarını dinleyerek yapılacaklar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.Ayrıca birlik seçimine katılan Köy muhtarı ve 2 İl Genel Meclis üyesine teşekkür etti. Köylere Hizmet Götürme Birlik encümenine seçilen yeni üyeleri tebrik ettikten sonra, Çelebi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 yılı 1. Meclis Olağan Toplantısı yapılan ikramlarla son buldu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ