Köylerde hizmetlerimiz sürüyor

Köylerde hizmetlerimiz sürüyor

İl müftüsü Bekir Gerek, Kazmaca Köyüne bir ziyaret gerçekleştirerek, cami cemaati ve köy halkıyla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Gerek, köylerde din hizmetlerinin sürdürüldüğünü bildirdi.

 

İMAMIN EVİNE ZİYARET

Müftü Gerek, köye camii altında kadınlara yönelik bir Kur’an Kursu açılması için muhtarlıkla birlikte çalışmalar yaptıklarını belirtti. Gerek, sohbetinde gençlerin ve kadınların eğitimlerinin önemine vurgu yaparak, bu konuda gerekli duyarlılığın gösterilmesini istedi. Müftü Gerek, daha sonra yeni atanan köy imamını evinde ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Köy halkı Gerek’e köylerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdiler. Kadınlar ise Kur’an Kursunun açılışını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.

 

HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ

Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek Kızıldere İmamını evinde ziyaret ederek hizmetleri hakkında bilgi aldı. Gerek, köylerde görev yapan din görevlilerini ailece zaman zaman ziyaret ederek, köylerdeki hizmet şartlarını paylaştıklarını ve gerekli katkıları vermeye çalıştıklarını belirtti. Gerek, özellikle bu ziyaretlerin ailece yapılmasının görevliler açısında son derece  moral olduğunu görevliler tarafından ifade edildiğini kaydetti. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü