Köylerde kentlerde, merkezim her yerde

Köylerde kentlerde, merkezim her yerde

GENÇLİK LİDERLERİ VE GÖNÜLLÜ GENÇLERLE BİRLİKTE ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Köylerde kentlerde, merkezim her yerde

Gençlik Merkezleri, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak amacıyla, Gençlik Merkezlerimizde düzenlenen Gençlik Merkezleri Akademisi, salon programları, kulüp, sportif faaliyetleri ve projeleriyle ilimizde gençlerimize hizmet veriyor.

GENÇLİK LİDERLERİ VE GÖNÜLLÜ GENÇLERLE BİRLİKTE ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Merkezim Her Yerde? projesiyle Gençlik Merkezlerine uzak mahallelerde yaşayan gençlere faaliyet ve projeleri anlatmak, kendi mekân sınırlarının ötesine taşıyarak daha çok gence ulaşmak amacıyla Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince Balışeyh Şehit Sezai Ergül İlkokulunda Gençlik Liderleri ve gönül erleri olan gönüllü gençlerle birlikte etkinlik düzenlendi.

GENÇLİK MERKEZİ FAALİYET VE PROJELERİ ANLATILDI

Etkinlik çerçevesinde çocuklara yönelik Gençlik Merkezi faaliyet ve projeleri anlatıldı. Okul bahçesinde gençlere, antrenörler eşliğinde geleneksel çocuk oyunları oynatıldı. Gönüllü gençler tarafından yüzleri boyanarak eğitsel oyunlarla yarışmalar düzenlendi. Ayrıca, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle, Balışeyh Şehit Sezai Ergül İlkokulunda mevcut halde bulunan kütüphane zenginleştirilerek boyama kitabı, boyama kalemi ve Genç Dönüşüm Projesinde toplanan kalem setleri hediye edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ