KÖYDES projelerine önem vereceğiz

KÖYDES projelerine önem vereceğiz

Vali Ali Kolat, 2013 Özel İdare bütçesinin 24 milyon 100 Bin TL olduğunu söyledi. Bütçenin yarısından fazlasının yatırıma ayrılacağını belirten Kolat, bütçeyi doğru kullanarak KÖYDES projelerine önem vereceklerini bildirdi.

 GELİR HER YIL ARTIYOR

Özel İdare’nin önemli bir şekilde çalışma yaptığını belirten Vali Ali Kolat, kuruma gelen gelirin her yıl 1 Milyon TL artırıldığını ifade etti.  Kolat, Valilik ve diğer kurumlar ile birlikte Kırıkkale için çalıştıklarını söyledi. En iyi hizmetin sunulması için çalıştıklarını vurgulayan Kolat,  bu projelerin yüzde 100’ünü gerçekleştirmek için her türlü desteği sağlayacaklarını vurguladı. Kırıkkale’nin gelişimi için herkesin koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini belirten Kolat, şehrin gelişimi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini kaydetti.

 

KÖYDES ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KÖYDES projesi kapsamında da köylerin gelişme kaydettiğini dile getiren Kolat, “Yaptığımız çalışmalar ile insanlarımızın köye bağlı kalmasını sağlıyoruz. Köyde yaşayan vatandaşlarımızın, şehre göçmemesini köylerde ikamet etmesi amacındayız. Şehir içerisinde zor hayat yaşayan insanlar, bir nebze de olsun rahatlamak için köylere gidiyor. Bizlerde köylerimize her türlü imkanı sağlayarak, halkımızın refah seviyesini yükseltiyoruz” dedi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti