KÖYDES çalışmaları artacak

KÖYDES çalışmaları artacak

Vali Ali Kolat, KÖYDES projesi kapsamında yapılan çalışmaların çok önem taşıdığını, yapılan çalışmaların insanların yaşam şartlarına göre yapıldığını söyledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ?Köyleri Destekleme Projesi? (KÖYDES) kapsamında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere merkeze bağlı Ahılı Köyünü ziyaret etti. İlk olarak köy yolunda özel idare ekiplerince yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Vali Kolat daha sonra köye giderek halk ile buluştu, onlarla birlikte çay içere bir süre sohbet etti.  Köy içerisinde de incelemelerde bulunan Vali Kolat Köy Muhtarı Davut Doğan ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın?dan bilgiler aldı.

ÇALIŞMALAR ÖNEM TAŞIYOR

Vali Kolat, KÖYDES projesi kapsamında yapılan çalışmaların çok önem taşıdığını, yapılan çalışmaların insanların yaşam şartlarına göre yapıldığını belirtti. Kolat, ?Öncelikle yol, su, kanalizasyon ve köy içi düzenlemeleri çok önem taşıyor. Buraları yaşanır hale getirmek için çalışmalar yapmalıyız ki, insanlarımız buralara gelsin, buraları yurt edinsinler. Yol yok, su yok, kanalizasyon yok, köy içi berbat, bu çağda buralarda kimse kalmaz. Dolayısıyla, biz valilik olarak, il özel idaresi olarak KÖYDES programları ile vatandaşımıza yönelik çalışmalarımızı artıracağız? şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı