Köy yolları kapandı,Okullar tatil oldu

Köy yolları kapandı,Okullar tatil oldu

Kırıkkale?de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının yerini önceki gün geceden itibaren soğuk hava aldı. Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ile birlikte kentteki bahardan kalma günler de yerini beyaz örtüye bıraktı.

3 İLÇEDE OKULLARA KAR TATİLİ

Kırıkkale?de bir süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı yerini soğuk ve kar yağışına bıraktı. Önceki gün geceden itibaren başlayan kar yağışı gün boyu devam etti. Yoğun kar nedeniyle Keskin, Karakeçili ve Sulakyurt?ta okullar tatil edildi. Köy yollarının büyük bölümü ulaşıma kapanırken İl Özel İdaresi ekipleri bölgelerde aralıksız çalışarak köy yollarında kalanların ulaşımını sağlamaya çalıştı. 8 ayrı bölgede konuşlandırılmış olan ekipler bir taraftan kapanan yolları açmaya çalışırken bir taraftan da köylerden gelen kurtarma taleplerine karşılık veriyorlar.

 

İL ÖZEL İDARESİ HAZIR KITA

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın kar yağışı devam ettiği için dün sabahtan buyana ekiplerin sadece kurtarma çalışması yaptığını yollarda kalan araç ve yolcuların gidecekleri yerlere sağlıklı biçimde ulaşmaları için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Kar yağışı devam ettiği için ilk aşamada kapanan köy yolu sayısının sürekli değiştiğinden sabit bir rakam vermenin mümkün olmadığını belirten Aydın, önceki günden bu yana ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi. Olumsuz bir gelişmenin yaşanmadığını da belirten Genel Sekreter Atanur Aydın tüm şantiyelerde vardiyaların kaldırıldığını ve 24 saat esasına göre ayarlandığını bildirdi.

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ