KÖY YOLLARI BETONLA BULUŞUYOR

KÖY YOLLARI BETONLA BULUŞUYOR

Kırıkkale İl Özel İdaresinin 2021 yılı yatırımları açılışı Balışeyh ilçesine bağlı Ulaklı köyünde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Yunus Sezer, köyleri en iyi hizmetlerle buluşturmaya çalıştıklarını kaydetti. Her karış toprağı vatanın en değerli yeri olarak gördüklerini belirtti.

Bugün iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını ifade eden Vali Sezer, “ Bunlardan birincisi , tüm köy yollarımızı beton yollarla buluşturmak için başlangıç yapıyoruz. Diğer mutluluğumuz  ise İl Özel İdaremizin Araç parkını yeni iş makineleriyle güçlendiriyoruz. Sizlerle beraber örnek çalışmalar yapıyoruz. Bazı illerden gelip bizim burada yürüttüğümüz kilit parke ve beton santralinin işlevselliğini görüp kendi illerine uyarlayan iller var. Allah’a şükür geçen sene başladığımız kilit parkede bu sene 30 köyümüze ulaşmış durumdayız. Şu anda 28 köyde çalışmalar tamamlandı, 2 köyümüzde de devam ediyor. Bunlar da devam edecek. Bu sene beton yolu 82 kilometre olarak belirledik ama belki bunu 100 kilometreye tamamlayacağız. Bu Kırıkkale ölçeğinde büyük bir hizmet ve çok büyük bir yol ağına tekabül ediyor. İnşallah bunu başarırız “dedi.

Sezer ve beraberindekiler daha sonra beton yapılacak yolda incelemelerde bulundu.

Programa Vali Sezer’in yanı sıra Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Ömer Ulu, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Genel Meclis Başkanı, İlçe Belediye Başkanları,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve diğer ilgililer katıldı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ