KÖY KÖY, DOLAŞIP ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜLER

KÖY KÖY, DOLAŞIP ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜLER

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ve meslek lisesi müdürü ilçeye bağlı köylerde öğrencileri ve velileri evlerinde ziyaret ederek kaynak eser dağıttılar.

2020-2021 eğitim öğretim yılının başladığı ilk günden itibaren Sulakyurt ilçesinde okul yöneticileri ve öğretmenler seferber olmuş durumda.

Koronavirüs tedibirleri kapsamında okula gelemeyen ancak eğitimleri EBA üzerinden evlerinde uzaktan devam eden öğrencileri okulun müdürü yalnız bırakmadı.

Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sinan Nalçacı ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Doğan köylere ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrenciler ve velilerle görüşme yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Doğan, öğrencilere karşılaştıkları herhangi bir sorun karşısında daima yanlarında olduklarını söyledi.

Öğrencilere uzaktan eğitim derslerini günü gününe takip etmeleri gerektiğini hatırlatan Doğan, velilerle de bir süre sohbet ederek öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için tüm öğretmenlerle seferber olduklarını belirtti.

Ziyaret edilen öğrencilere sınavlara yönelik olarak kaynak eserler verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ