KÖY CEPANELİK GİBİ

KÖY CEPANELİK GİBİ

Kırıkkale?nin Keskin ilçesine bağlı bir köyde bazı evlerde yapılan aramalarda çeşitli marka ve tipte silah ve silahlara ait çok sayıda mermi ve fişek bulundu.

Kırıkkale Jandarma Komutanlığınca kaçak silaha karşı açılan amansız uygulama sonuç vermeye devam ediyor. Alınan ihbarları zamanında değerlendiren Jandarma özellikle kırsal alanda faaliyet gösteren suç unsurlarına göz açtırmıyor. Önceki gün Keskin?in bir köyünde bazı evlerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve silahlara ait mermi ve fişek ele geçiren jandarma ev sahiplerini gözaltına aldı.
Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Jandarma Komutanlığı ekiplerince Keskin ilçesine bağlı bir köyde K.T, H.V ve A.Y?nin evlerinde ayrı ayrı arama yapıldı. Evlerde yapılan aramada 1 adet namlusu G3 piyade tüfeği ile değiştirilmiş Mauser Marka tüfek, 2 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, 1 adet G3 piyade tüfeği kasaturası, 1 adet kama, 6 adet 7,62 milimetre çapında G3 piyade tüfeği fişeği, 32 adet 9 milimetre çapında tabanca mermisi ve 6 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Silahlara el konulurken, olayla ilgili K.T, H.V ve A.Y gözaltına alınarak haklarında yasal işlem yapıldı.
 
 
 
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama