KÖTÜ BİR SÜRPRİZ

KÖTÜ BİR SÜRPRİZ

UZUN KUYRUK OLUŞTURDULAR, YİNEDE İNDİRİMİ BULAMADILAR

KÖTÜ BİR SÜRPRİZ

Kırıkkale-Ankara Karayolu`nun 2`nci kilometresinde mobilya, halı, ev tekstili, beyaz eşya, küçük elektrikli ev aletleri satışı yapan mağaza hazırladığı broşürlerde dün yüzde 50?60 arasında indirim yapılacağını duyurdu. İndirimi duyan Kırıkkaleliler sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kapıların açılmasıyla hüsrana uğrayan ve indirimlerin vaat edildiği gibi yapılmadığını gören vatandaşlar, mağaza yetkililerine tepki gösterdi.

 

FİYATLAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR

İzmir, İstanbul, Kayseri ve İnegöl`deki fabrikalarının kapanması nedeniyle Kırıkkale`deki mağazasında `Kapanıyoruz? indirimi düzenleyen mağazaya giden vatandaşlar kötü bir sürprizle karşılaştı. Mağazanın açılmasıyla birlikte kuyrukta bekleyen vatandaşlar, mağazadaki ürünlerde söylendiği gibi yüzde 50?60 arasında indirim yapılmadığını görünce, `Broşürdeki fiyatlarla mağazadaki fiyatlar birbirini tutmuyor. Ürünlerin hepsi söylendiğinden daha pahalı tepkisi gösterdiler.

 

PAHALI TEPKİSİ

Mağaza yetkilileri ise ?Kapatılan fabrikalardan getirdiğimiz ürünler piyasada çok daha pahalıya satılıyor. Biz, 3 de 1 oranında indirim yaptık. Bazı vatandaşlarımız ürünlerimizi kapıştılar. Bazıları ise sadece bakmakla yetindiler. Her şeye rağmen alışveriş beklenenin üzerinde gerçekleşti dedi. Zaman zaman izdihamların da yaşandığı mağazada, vatandaşlar ucuz malları almak için birbiriyle yarıştı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı