Kötü günde değil iyi günde de ziyaret önemli

Kötü günde değil iyi günde de ziyaret önemli

ÇALIŞANLARLA SOHBET ETTİLER

Kötü günde değil iyi günde de ziyaret önemli

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi Bayramda Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarını unutmadı. Şube Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki temsilciler ve yöneticiler tüm işyerlerine bayram ziyareti yaptılar. Akdoğan ?Sadece kötü günde değil iyi günde de tüm çalışanlarımızı ziyaret etmek önem taşımaktadır? dedi.

BAYRAM ZİYARETİ YAPILDI

Kırıkkale Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları ve İşyeri Temsilcileri ile birlikte Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarını çalışma yerlerinde ziyaret ettiler.

ÇALIŞANLARLA SOHBET ETTİLER

Ziyaret esnasında yapılan Bayramlaşmaların akabinde çalışanların sorun ve talepleri dinlendi. Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. Çalışanlara hediyeleri takdim edildi. Kurumların İdari amirleri ziyaret edildi. Onlarla da bayramlaşılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

SADECE İYİ GÜN DOSTU DEĞİLİZ

Ziyaretler esnasında "Sadece kötü günlerde değil iyi günlerinde de Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızı ziyaret etmek büyük önem taşımaktadır" diye açıklama yapan Başkan Recep Akdoğan, kendisini yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu üyelerine, iş yeri temsilcilerine teşekkür ederek; tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile tek tek bayramlaştı. Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları ziyaretimizden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Şube Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini ilettiler.

HABER: Ferman Aybars Gök



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü