Köstekli´nin anne acısı

Köstekli´nin anne acısı

KIRIKKALE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI SÜLEYMAN KÖSTEKLİ´NİN ANNESİ ZEKİYE KÖSTEKLİ 91 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Köstekli´nin anne acısı

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´nin annesi Zekiye Köstekli 91 yaşında hayatını kaybetti. Merhume Köstekli´nin cenazesi dün Cuma namazına müteakip Keskin Çarşı Camii´nden kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde kaldırıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Merhume Köstekli´nin cenaze namazına Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Köstekli ailesinin yakınları katıldı.

YAKINLARI, TAZİYELERİNİ İLETTİLER

Cenaze namazına katılanlar, Köstekli ailesine ve yakınlarına taziyelerini ilettiler. Merhume Köstekli´nin aile mezarlığına defnedilmesinin ardından Süleyman Köstekli´nin evinde taziye çadırı kuruldu. Kur´an-ı Kerim´in okunması ve duaların edilmesinin ardından Köstekli,  taziye temennilerinde bulunanları kabul etti.  Bizler de Pusula Gazetesi olarak merhumeye Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama