Köstekli, ?2013 yılına umutlu giriyoruz?

Köstekli, ?2013 yılına umutlu giriyoruz?

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, acısıyla tatlısıyla bir yılın daha geri bırakıldığını belirterek, Kırıkkaleli esnaf ve sanatkârlar olarak 2013 yılına umutla girdiklerini söyledi.

EKONOMİ ESNAF İLE GELİŞİR

2013 yılında esnaf ve sanatkârın teşvik edildiği takdirde ekonomik büyümenin daha da hız kazacağını kaydeden Köstekli, küçük esnaf ve sanatkârı bitirme noktasına getiren AVM?lerdeki indirime vatandaşların kanmaması gerektiğini söyledi. ?2013 yılından esnaf ve sanatkârlar olarak beklentilerimiz oldukça fazladır. Devlet esnaf ve sanatkârın koruyucusu ve destekleyicisi olmalıdır? diyen Köstekli 5084 Sayılı Kanunla getirilen ve yılsonunda sona ermesi beklenen istihdama büyük oranda katkı sunan Teşvik Yasası`nın da uzatılması gerektiğini ifade etti.

İSTİHDAM VE YATIRIMIN ÖNEMİ

İstihdam ve yatırım teşvikleri konusunda büyük firmalara sağlanan olanakların küçük esnafa da sağlanması gerektiğinin altını çizen Köstekli, teşviklerin faaliyetlerini zor ve meşakkatli koşullarda sürdüren esnafın yüzünü güldüreceği gibi üretim zenginliğine ve istihdama da katkı sağlayacağını söyledi.  Geçtiğimiz yıllarda küçük esnafa can suyu olan KOSGEB kredilerinin 2013 yılında da esnaf ve sanatkârların hizmetine sunulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Köstekli, kredilerin iyi kullanılması gerektiğini ifade etti.

TOPLUMUN BEL KEMİĞİ

Köstekli,  "Toplumun belkemiğini oluşturan esnaf ve sanatkâr kesiminin desteklendiği sürece ülkenin refah seviyesinin artmasına yadsınamayacak bir katkısı olacağı aşikârdır" diye konuştu. Son olarak 2013 yılının ülkemize, tüm insanlığa, esnaf ve sanatkârlarımıza sağlık, başarı, mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Köstekli ayrıca esnafın rekabet gücünü ve iş kalitesini artıracağına inandıkları bildirdi.  2013 yılının bütün esnaflara bol kazançlar getirmesi dileğiyle sözlerine son veren Köstekli, üyelerinin her türlü sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı