KOSGEB Kırıkkale´ye destek için gelecek

KOSGEB Kırıkkale´ye destek için gelecek

DESTEK PLANLARINI ANLATACAK

KOSGEB Kırıkkale´ye destek için gelecek

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Cevahir Uzkurt´u ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, yakın zamanda şehirdeki üreticilerle ortak toplantılar düzenleyeceklerini söyle.

DESTEK PLANLARINI ANLATACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt´u makamında ziyaret etti. Ziyaretin ana konusu Kırıkkale ekonomisi oldu. KOSGEB Başkanı Uzkurt, yatırım ve destek planlarını anlatmak için Kırıkkale´de olmayı çok istediğini belirtti.

KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

Uzkurt, "Girişimcilik Destek Programı, İş Birliği ve Güç Birliği Destek Programı, KOBİ Proje Destek Programı, KOBİ Gelişim Destek Programı, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama gibi alanlarda Kırıkkaleli üreticileri bilgilendirmeyi ve hem şehre hem de ülkeye bir katma değer sunmayı çok arzuluyorum. Bu bakımdan şehirdeki üreticilerle yapılacak bir toplantı bizi çok mutlu edecek" dedi.

TOPLANTI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İl Başkanı Dağdelen ise bu toplantıyı gerçekleştirmek için çalışmaların sürdüğünü, en kısa sürede şehirdeki küçük ve orta ölçekli işletme sahipleriyle Kırıkkalelileri buluşturacaklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı